11
11
 ledige stillinger på Tandlaegejob
30
30
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
AS3 Work&Care

AS3 Work&Care

|
Fyn
|
Indrykket 16-11-2021

AUTORISERET PSYKOLOG - Odense

AS3 WORK&CARE

 

Har du lyst til at blive en del af et større tværfagligt team, hvor vi har fokus på at hjælpe mennesker med psykiske og/eller fysiske problemstillinger til bedre trivsel og mestring? Vi har travlt og søger derfor endnu flere dygtige Autoriseret Psykologer til vores AS3 Work&Care Center i Odense.  

 

DER HVOR DU KOMMER IND I BILLEDET

I AS3 Work&Care har vi mere end 40 fastansatte og 180 freelance psykologer samt bl.a. fysioterapeuter, læger, jobcoaches, som alle har fokus på at få kompetencerne til at spille bedst muligt sammen. 

 

Vi samarbejder med nordiske pensions- og forsikringsselskaber, og din kerneopgave vil være behandling af en bred vifte af psykologiske problemstillinger, der kan være relateret til livsomstændigheder og/eller arbejdsmæssige omstændigheder. Hovedformålet er, at den enkelte får sin livskvalitet, sit personlige drive og muligheden for tilknytning til arbejdsmarkedet tilbage. Det er vigtigt, at du kan se dig selv i en stilling, hvor samtaleterapi fylder en stor del af hverdagen.

 

Det vil også være muligt at komme til at arbejde med erhvervspsykologiske opgaver via Dansk Erhvervspsykologi, hvor vi bl.a. løser opgaver omkring konfliktløsning, psykisk arbejdsmiljø og leder- og medarbejderudvikling.

 

Din primære målgruppe er voksne, men efter ønske kan du også varetage forløb med børn og unge. Dertil vil du have andre opgaver såsom sparring på tværs af faggrupper, psykologiske vurderinger, udarbejdelse af statusattester m.v. 

 

Du udviser høj faglighed, når du: 

  • Yder psykologisk behandling til mennesker, som har behov for hjælp, så den enkelte oplever progression ift. aktuel problemstilling.

  • Forholder dig helhedsorienteret til menneskets udfordringer og yder en kvalificeret behandling, både på det personlige og arbejdsrelaterede plan.

  • Opkvalificerer og udvikler den enkeltes funktionsevne og perspektiv. 

 

VORES NYE KOLLEGA 

Du er uddannet cand.psych. og er autoriseret. Desuden har du tilegnet dig: 

  • Flere års erfaring med samtaleterapi/behandling af psykiske lidelser. 

  • Overblikket til at forholde dig helhedsorienteret og evnen til at yde en kvalificeret behandling.

 

Som person er du empatisk og har et positivt mindset. Du er opsøgende, nysgerrig og har gode samarbejdsevner på tværs af faggrupper. Du er ligeledes god til at indgå alliancer med dine kandidater. Du trives med at have en høj grad af autonomi i arbejdet med frie rammer under ansvar, da du har stor indflydelse på at planlægge din hverdag.

 

FOKUS PÅ HØJ FAGLIGHED OG UDVIKLING

"Som psykolog hos AS3 Work&Care bliver du en del af et stærkt fagligt setup, hvor kvalitetsudvikling, kvalitetssikring og høje standarder for psykologisk rådgivning danner rammen for opgaveløsningen. Faglig udvikling og opkvalificering af vores psykologer er vigtigt for os. Vi tilbyder derfor vores psykologer supervision mhp. specialistgodkendelse, psykologisk sparring og andre former for kompetenceudvikling fra vores kompetente fagteam, som jeg er leder for".

 

- Christian Møller Pedersen, Fagchef hos AS3 Work&Care og Specialpsykolog i Psykiatri.

 

Når du starter hos AS3, sørger vi for grundig oplæring gennem vores certificeringsprogram på AS3 Academy. Du får mulighed for at deltage i AS3s EMCC-akkrediterede Transition Coach Foundation-uddannelse, og vi afholder løbende faglige arrangementer fx Faglig Fredag. 

 

Hos AS3 arbejder vi desuden aktivt med vores arbejdsmiljøpolitik, og du tilbydes et job i et miljø kendetegnet ved ansvarlighed, respekt og loyalitet. 

 

"Det er godt at arbejde i AS3, fordi der er masser af supergode og søde kollegaer, et godt arbejdsmiljø, en god work/life balance og frihed under ansvar".

 

-Autoriseret psykolog i AS3 Work&Care København

 

ANSØGNING OG YDERLIGERE INFORMATION

Er du vores nye kollega? Så klik på søg jobbet herunder og upload dit CV sammen med en kort, motiveret ansøgning, dit eksamensbevis samt dokumentation for autorisation.

 

Ansøgningsfrist: 19. december. Send din ansøgning hurtigst muligt, da vi løbende vil indkalde til samtale. 

Ansættelse: Efter aftale. 

Stillingstype: Fastansættelse, fuldtid eller deltid. 

Lokation: AS3s Work&Care Center i Odense. 

 

Kontakt:

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte HR Konsulent Agnete Rasmussen på

8210 0000 eller rekruttering@as3.dk.

 

 

AS3 er en nordisk rådgivningsvirksomhed. Med mere end 30 års erfaring i at støtte mennesker og organisationer til at håndtere jobmæssige forandringer og transitioner, gør vi en forskel for det nordiske erhvervsliv og for de 30.000 personer, vi rådgiver hvert år i Danmark, Norden og internationalt.


Kontakt

AS3 Work&Care

Praktisk information
Oprettet:
16-11-2021
Udløber:
19-12-2021
Kviknummer:
LJA-82961846
Jobtype:
Fuldtid
Deltid
Arbejdsområde:
Behandling og sundhed
Beliggenhed
Job i virksomheden
Frist: 
13-02-2022
Frist: 
13-02-2022
Frist: 
13-02-2022
Frist: 
03-02-2022