6
6
 ledige stillinger på Tandlaegejob
13
13
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Dansk Psykolog Forening

Dansk Psykolog Forening

|
Østjylland
|
Indrykket 11-08-2023

Dansk Psykolog Forening søger underviser til kurset 'Valg af interventionsformer, børn og unge'

Vil du være med til at uddanne de kommende specialister inden for børne- og ungeområdet? Vi søger en autoriseret psykolog og specialist med solid specialiseret viden inden for valg af interventionsformer på børne- og ungeområdet.

Kurset er på 12 timer og har til formål at gøre psykologer i stand til at beslutte og tilrettelægge relevante interventionsformer for børn og unge i udsatte situationer og vurdere effekten af den valgte interventionsform. Kurset har også til formål at træne psykologer i at inddrage diagnostiske, funktionelle, kontekstuelle og sociale tilgange som grundlag for dette arbejde og reflektere over muligheder for at intervenere i forhold til individ, familie, gruppe og samfund på baggrund af teoretisk og empirisk viden. Kurset skal berøre følgende temaer: De almindeligste interventionsformer ift. forældre, børn, unge og familier, evidensbaseret praksis, pædagogiske/psykologiske handleplaner, evaluering af effekten ved valgte interventionsformer.

Kurset er forhåndsgodkendt med 12 timer til børnemodulet for alle specialistuddannelser inden for børne- og ungeområdet. Der vil antageligt være en del af deltagerne, der i gang med en specialistuddannelse. Kurser på børnemodulet er videnskabeligt funderet og er målrettet alle specialistuddannelser inden for børne- og ungeområdet.

Som underviser har du mulighed for at sætte dit præg på form og indhold ud fra ovenstående retningslinjer.

Kurset ønskes udbudt første gang i 2024 og kan enten planlægges som et fysisk 2-dages kursus i Aarhus eller virtuelt.

Se kursusbeskrivelsen for tidligere afholdt kursus med formål, temaer og læringsmål.

Ansøgning og kontakt

Send en kort ansøgning med CV med begrundelse for, hvorfor du søger stillingen.

Ansøgningen sendes til job@dp.dk, att.: Caroline Pallesen

Ansøgningsfrist: 23. oktober 2023.

Krav til underviseres kvalifikationer

Anerkendte specialister samt psykologer ansat ved universiteter med viden og erfaring inden for emnet. Psykologer uden specialistgodkendelse eller andre sagkyndige akademikere med relevante spidskompetencer skal kunne dokumentere et relevant CV samt praktisk erfaring eller forskning.

Løn

Der aflønnes for 14 timer, hvoraf der undervises i 12 timer. Honorar pr. time er 1962 kr. (2024-niveau).  I forbindelse med den første kursusafholdelse tillægges 4 honorartimer som særskilt udviklingshonorar.

Kontakt

Spørgsmål kan rettes til konsulent Caroline Pallesen på tlf. 35 25 97 60 eller cap@dp.dk

Kontakt

Dansk Psykolog Forening

Stockholmsgade 27
2100
København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
11-08-2023
Udløber:
23-10-2023
Kviknummer:
LJA-85007702
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Behandling og sundhed,
Forskning og undervisning
Beliggenhed