11
11
 ledige stillinger på Tandlaegejob
30
30
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Frederiksberg Kommunes Tandpleje

Frederiksberg Kommunes Tandpleje

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 06-01-2022

Frederiksberg Kommunes Tandpleje søger tandlæger

Frederiksberg Kommunes Tandpleje søger 2 tandlæger både til en fast stilling samt til ansættelse i en tidsbegrænset stilling. På sigt forventer vi, at kunne tilbyde yderligere en fast stilling, idet vi bl.a. skal udvide med flere årgange af unge. Der vil således være mulighed for, at den tidsbegrænsede stilling kan blive til en fastansættelse.

Vi ønsker stillingerne besat pr. 1. marts 2022 eller snarest.

Om os
Tandplejen består af flere tandplejetilbud til forskellige aldersgrupper. Vores arbejdsområder består af Børne- og ungdomstandplejen, specialtandplejen, omsorgstandplejen og socialtandplejen. Vi er i alt 60 medarbejdere, der behandler børn, unge, ældre og udsatte borgere.

Vores serviceniveau er højt og vi udvikler løbende vores kompetencer ved sparring med kollegaer og ved kurser samt efteruddannelse.
Vi lægger stor vægt på gode samarbejdsevner, anerkendende kommunikation, kvalitet og medarbejdertrivsel.

Tandplejen har 11 velindrettede og moderne klinikker, hvor vi behandler børn fra 0-17 år. I Omsorgstandplejen behandler vi borgere, der har et fysisk eller psykisk handicap, i eget hjem, den mobile klinik eller på vores stationær klinik Skolen på Grundtvigsvej.
Socialtandplejen er i en opstartsperiode, og behandlinger af borgere tilknyttet denne, vil ligeledes foregå på klinikken Skolen på Grundtvigsvej.

Vores elektroniske journal system er TK2, vi har bl.a. digitalrøntgen på klinikkerne og webbooking til vores patienter. 

Om dig
Vi søger en tandlæge med erfaring fra kommunal tandpleje, samt lyst og interesse for at arbejde med børn og unge, samt borgerne, der er tilknyttet Omsorgstandplejen, Specialtandplejen og Socialtandplejen. Der vil på sigt således blive mulighed for at arbejde med voksne borgere forventeligt  i et mindre omfang.
Vi lægger vægt på, at du er faglig dygtig, ansvarsbevidst og har et godt overblik, at du evner og har lyst til at arbejde selvstændigt, samt at du ønsker at udvikle dine faglige kompetencer og være en del af hele tandplejeteamet.
 
Ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til aftale mellem den forhandlingsberettigede organisation og Frederiksberg Kommune.
 
Yderligere oplysninger
Yderligere oplysninger fås ved henvendelse til overtandlæge Lotte Høier, tlf.: 38 21 02 00 tast 3. 
 
Ansøgningsfrist
Ansøgningsfrist søndag den 16. januar 2022 kl. 23.00.
Samtaler forventes at finde sted torsdag den 20. januar 2022.
 
Send ansøgning
Din ansøgning skal sendes online. Kun ansøgninger vedlagt eksamensbevis, cv, anbefalinger samt andre relevante dokumenter, vil blive taget i betragtning.
Vær opmærksom på at mails kan havne i din uønskede e-mail postkasse, derfor bør du tjekke din uønskede e-mail (spam) løbende.
 

Frederiksberg er en levende by med et dynamisk bysamfund. Byens sjæl bygger på vores historie og klassiske arv og er med til at præge den spændende udvikling af Frederiksberg som en grøn, sund og pulserende del af Hovedstaden.

Vi er en moderne kommune, der betjener 104.305 borgere. Frederiksberg Kommune ønsker at fremme ligestillingen og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion, etnisk tilhørsforhold eller handicap.

Kontakt

Frederiksberg Kommunes Tandpleje

Frederiksberg Rådhus
2000
Frederiksberg
Praktisk information
Oprettet:
06-01-2022
Udløber:
16-01-2022
Kviknummer:
LJA-83187100
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Behandling og sundhed
Beliggenhed