11
11
 ledige stillinger på Tandlaegejob
23
23
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Svendborg Kommunale Tandpleje

Svendborg Kommunale Tandpleje

|
Indrykket 21-09-2023

Genopslag: Overtandlæge til Tandplejen Svendborg Kommune

Vi du føre roret i en stabil og veldrevet tandpleje med fagligt dygtige medarbejdere i attraktive maritime omgivelser -måske i et ledelsesteam med en anden?

Om jobbet

Vi søger en overtandlæge til at lede Tandplejen pr. 1. december. Du kommer til at stå i spidsen for engagerede medarbejdere og en moderne klinik centralt i Svendborg.

Vi ser en mulighed for at organisere ledelsen i et team på to, med en faglig og en administrativ profil. 

Hvem er du?

Vi søger en overtandlæge til at lede den kommunale Tandpleje, der sammen med medarbejderne kan sikre stabil og effektiv daglig drift.

Du skal være uddannet tandlæge og have relevant leder- og efteruddannelse. Det er vigtigt for os at du udover en bred faglig indsigt kan levere resultater ift. at overholde budgetter, gennemføre relevante forandringer samt sikre høj trivsel i tandplejen. Tandplejen i Svendborg Kommune er i vækst fordi mange børnefamilier vælger Svendborg Kommune. Du skal derfor kunne tænke strategisk og arbejde for at imødekomme områdets udvikling. Du skal også have fokus på de praktiske sider, og kunne støtte klinikken i deres arbejde. Dette skal ske gennem gensidig dialog og respekt. Vi ser gerne at du har erfaring med at arbejde i en politisk ledet organisation.

Din ledelsesstil skal være fokuseret, nærværende og nysgerrig. Vi værdsætter en leder som er fysisk til stede, som er god til at inddrage og orientere og ikke er bleg for at samarbejde på tværs i organisationen.

Hvis du mest er optaget af den faglige ledelse og samtidig ønsker at have en fast gang i klinikken, ser vi muligheden i at dele ledelsesrollen op i en faglig del og en administrativ del. Du vil derved indgå i et ligeværdigt ledelsesteam med den anden i tandplejen.

Om os

Vi er en kommunal tandpleje, der hører til i et stort moderne klinikhus med 17 klinikrum. Tandplejen er i vækst bl.a. med den nye målgruppe af 18-21-årige. Derfor er vi i gang med en proces hvor vi skal bygge 3 nye klinikker. 

Vi er 51 medarbejdere, der leverer tandpleje til 12.500 børn og unge samt 800 voksne.

Vi er en rummelig arbejdsplads- såvel menneskeligt som fagligt. Vi sætter pris på at hjælpes ad i dagligdagen og værdsætter en positiv og forstående dialog.

Vi har som mål, til stadighed, at forbedre den enkeltes tandsundhed. Sundhedsfremme og forebyggelse er derfor højt prioriteret.

Vi arbejder med hele spektret indenfor pædodonti, omsorgstandpleje, specialtandpleje og socialtandpleje. Vi tilbyder narkosebehandling og kirurgi. Vi har egen ortodontiafdeling med egen tandtekniker og favner derfor alle behandlinger i tandplejen.

Vi lægger stor vægt på et sammenhængende patientforløb hvor patienten altid er i centrum og hvor patienten inddrages i deres behandling.  

Tandplejen er organiseret i selvstyrende teams med frihed til selvstændige beslutningsprocesser naturligvis i harmoni med ledelsesbeslutninger, de øvrige teams og tandplejens fysiske rammer. Det er vigtigt for os, at alle oplever sig betydningsfulde og medinddraget i hverdagen.

Tandplejen er forankret i Sundhedsafdelingen. Du vil blive en del af et ledelsesteam på 4 bestående af hhv. lederen af Sundhedsplejen, Træningsafdelingen, Sundhedshuset og du vil referere til Sundhedschefen.

Om Svendborg Kommune

Svendborg Kommune er i vores øjne en arbejdsplads af en helt perfekt størrelse: Vi er små nok til at være tæt på hinanden i et varmt uhøjtideligt fællesskab med korte kommandoveje og uden skjulte dagsordner. Og vi er store nok til at have god plads til ambitioner, høj faglighed og rige muligheder for udvikling.

Vi holder af hverdagen og insisterer på, at det skal være rart at gå på arbejde. Vi har travlt, men ikke for travlt til at hjælpe hinanden.

Vores værdier findes ikke kun på papiret, vi bruger dem faktisk som kompas hver dag. Vi møder hinanden i øjenhøjde, i dialog og med tillid, og sammen skaber vi en tryg ramme, hvor vi alle kan løse vores opgaver selvstændigt, fleksibelt og ansvarligt.

 

Løn og ansættelse

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst. Børneattest indhentes inden ansættelse.

Ansøgningsfrist:mandag den 23. oktober 2023.

Ansættelsessamtaler: torsdag den 26. oktober 2023.

 

Velkommen til Svendborg - Øhavets hovedstad!
Svendborg har en suveræn beliggenhed midt i den skønneste natur, på kanten af det Sydfynske Øhav og med en mini-metropol, der byder på det hele. Vi tøver ikke, når vi med stolthed kalder Svendborg for Fyns kulturhovedstad. Vi har en charmerende bymidte og livlig handelsby med teatre og museer samt et rigt foreningsliv. Vores dagtilbud og folkeskoler er i top og med særligt fokus på bevægelse og sport, og vi har flere videregående uddannelser, som snart samles i et attraktivt uddannelsesmiljø ved havnen. Svendborg er placeret midt i landet med en halv time til Odense og under to timer til København og Århus. Svendborg er med sine godt 59.000 indbyggere Fyns andenstørste kommune.

Kontakt

Svendborg Kommunale Tandpleje

Toldbodvej 17
5700
Svendborg
Praktisk information
Oprettet:
21-09-2023
Udløber:
23-10-2023
Kviknummer:
LJA-85077304
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Behandling og sundhed,
Ledelse
Beliggenhed