11
11
 ledige stillinger på Tandlaegejob
23
23
 ledige stillinger i profiljob netværket
Gem annonce
Logo
|
Syd- og Sønderjylland
|
Indrykket 18-06-2024

Genopslag: Varde kommunale Tandpleje søger tandlæge gerne nyuddannet

 

Varde kommunale Tandpleje søger tandlæge, da vi har tandlæger uden ret til selvstændigt virke, som gerne vil afprøve privat tandlægepraksis et par dage per uge. 

Vi søger en eller flere gerne nyuddannede tandlæger til at udfylde en fast fuldtidsstilling dvs. 35 timer per uge gerne med tiltrædelse 1. september 2024 eller snarest derefter.

Varde kommunale Tandpleje arbejder efter vores fælles børn- og ungepolitik som er: Alle børn og unge gør det så godt som de kan og vi er optaget af at give vores patienter reelle valg. 

Har du lyst til at blive en del af vores Tandpleje, hvor vi vægter arbejdsfællesskabet højt, fordi vi tror på, at det er vejen til at bevare trivslen i Tandplejen? Du skal kunne lide at have travlt. Og du skal være ambitiøs i relation til din faglige udvikling. Vi er i gang med en faglig udviklingsproces, som du sagtens kan nå at være med til. Og kan du lide at arbejde med børn og unge, og måske også omsorgstandpleje, specialtandpleje og socialtandpleje, så hører vi meget gerne fra dig.

Om jobbet

Vi lægger vægt på, at du

 • Er uddannet tandlæge gerne nyuddannet
 • Har et solidt fagligt opdateret fundament hvis du er erfaren
 • Har en positiv tilgang til dit arbejde og har lyst til at udvikle dine kompetencer sammen med resten af teamet
 • Udfører dit arbejde samvittighedsfuldt og omhyggeligt
 • Er kvalitetsbevidst og serviceminded i udførelse af kerneopgaven
 • Prioriterer arbejdsfællesskabet og trives med at arbejde i et team, hvor du aktivt bidrager i sparring og videndeling
 • Har social forståelse og et positivt menneskesyn
 • Er energisk og engageret i dit arbejde samt er hurtig til at sætte dig ind i nye opgaver og udfordringer
 • Er åben og samarbejdsvillig med godt humør


Vi tilbyder til gengæld

 • Et spændende og afvekslende arbejde i en stor tandpleje, hvor der er fokus på faglighed, kvalitet og fællesskab og mulighed for tæt samarbejde og faglig sparring og videndeling med Tandplejens øvrige medarbejdere
 • Mulighed for videre- og efteruddannelse dels internt og dels eksternt
 • At udfordre dig på din tandlægefaglighed med alle typer af behandlinger
 • At stille lupbriller til din rådighed, samt individuelt tilpasset høreværn
 • En høj grad af kompetence og ansvar til dig
 • At du kan behandle voksenpatienter og derved opnå ret til selvstændigt virke hos os (hvis du er uddannet indenfor EU), hvis du ønsker det 


Om os
Tandplejen i Varde leverer i dag tandpleje til cirka 11.500 børn og unge i alderen 0-21 år. I de kommende år vil yderligere et par tusinde unge op til 22 år blive hos os i tandplejen. Vi har desuden cirka 250 specialtandplejepatienter og socialtandplejepatienter.

Tandplejen er centraliseret i en stor og moderne klinik, og Sundhedsplejen bor i samme hus. I 2023 er der endvidere etableret Familiehus i vores bygning. Vi samarbejder derfor bl.a. med Sundhedsplejen og Familiehuset omkring Babycafe og Familiecafe. Tandplejen er fuldt digitaliseret med elektronisk journal (TK2) og digital røntgen (VisiQuick). Vi anvender desuden talegenkendelse. 

Tandreguleringsopgaven er udliciteret til en privat aktør, som har til huse sammen med Varde kommunale Tandpleje, og der er et udbredt samarbejde til gavn for patienter, forældre og medarbejdere. 

I Varde kommunale tandpleje er vi ud over dig 10 tandlæger, 2 tandplejer, 19 klinikassistenter, 1 sekretær, 2 husassistenter, 1 mobil kirurg, 1 mobil tandtekniker samt 1 overtandlæge. Tandreguleringen består af 2 specialtandlæger, samt 4 klinikassistenter.


Yderligere oplysninger
Yderligere information kan findes på Tandplejens hjemmeside www.tandplejen.vardekommune.dk eller ved henvendelse til overtandlæge Birthe Cortsen mobil 21 59 66 25.   

Vi tilbyder dig en uforpligtende rundvisning på tandklinikken en dag efter lukketid, så du ved selvsyn kan se vores fantastiske tandklinik og høre mere om, hvordan vi arbejder. Ring på 21 59 66 25 for at aftale tidspunkt. 

Løn og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår forhandles efter gældende overenskomst. 

Tiltrædelse den 1. september 2024 eller snarest derefter. 

Ansøgningsfrist og samtaler
Ansøgningsfristen er 4. august 2024 og ansøgning skal ske via dette link.

Vi er tilbage fra ferie i uge 32 og der læser vi ansøgninger. I uge 33 kan du forvente at høre fra os mhp. indkaldelse til samtale. Ansættelsessamtaler afholdes i uge 33 og 34.

Varde Kommune indhenter børneattest for medarbejdere, der arbejder med børn under 15 år. Attesten skal ikke sendes med ansøgningen.

Overvejer du at flytte med jobbet?

I Varde Kommune skaber vores mange levende lokalsamfund gode rammer for dig og din families hverdag. Her er fællesskab, foreningsliv og masser af plads til udfoldelser og oplevelser. Uanset hvor du slår dig ned, får du vores smukke natur i baghaven og daginstitutioner, skoler og indkøbsmuligheder indenfor rækkevidde.

Gå på opdagelse i alt det, Varde Kommune har at tilbyde dig og din familie på www.flyttilvarde.dk

 
Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Kontakt
Lerpøtvej 50
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
18-06-2024
Udløber:
04-08-2024
Kviknummer:
LJA-85552548
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Behandling og sundhed
Beliggenhed
Gem annonce
Lignende job
Aabenraa Kommunale Tandpleje
Syd- og Sønderjylland
Frist:
31-08-2024
Tandplejen, Esbjerg Kommune
Syd- og Sønderjylland
Frist:
20-08-2024
Tandplejen, Esbjerg Kommune
Syd- og Sønderjylland
Frist:
20-08-2024