4
4
 ledige stillinger på Tandlaegejob
22
22
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Glostrup Kommunale Tandpleje

Glostrup Kommunale Tandpleje

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 28-06-2022

Overtandlæge til Glostrup Kommunale Tandpleje

Veldrevet tandpleje med engagerede medarbejdere og glade patienter søger ny leder

Glostrup Kommune søger en ny overtandlæge, da vores mangeårige leder går på pension.

Hvis du motiveres af et job med stor selvstændighed i en tillidsbaseret organisation, af at arbejde sammen med kompetente og engagerede kolleger, og ikke mindst ved at have ansvaret for tusindvis af (især) børn og unges tandsundhed og trivsel så har vi jobbet til dig!

Tandplejen i Glostrup har fire klinikker, placeret på vores fire skoleafdelinger, og selvstændig tandreguleringsklinik. Der er et tæt og godt samarbejde på tværs, og vores arbejde er karakteriseret ved høj faglig kompetence og godt samspil med vores brugere og kolleger på andre områder. Vores ambition er at tænke sundhed mere på tværs, og at tandplejen bidrager til at højne folkesundheden blandt børn og unge.

Organisatorisk hører tandplejen til Center for Børn, Unge og Familie og overtandlægen refererer til centerchefen her.

Om arbejdsopgaverne
Som overtandlæge har du det overordnede ansvar for hele Tandplejen, herunder både det faglige, det personalemæssige og det økonomiske ansvar. For børne- og ungetandplejen inkl. tandregulering, social-, special- og omsorgstandplejen.

Arbejdsopgaverne er mange, og nogle af de største og vigtigste er, at du skal stå i spidsen for den faglige kvalitetssikring og udvikling af en kommunal tandpleje med engagerede og dygtige medarbejdere. Det kræver, at du har fokus på kerneopgaven, og har gennemslagskraft til at udfordre vanetænkning, hvis der er behov herfor. Du skal vise og skabe retningen for medarbejderne og understøtte et godt fysisk og psykisk arbejdsmiljø i vores klinikker.

Du kan selv være med til at præge opgaverne i stillingen, alt efter dine ønsker.

Vi har stor kommunal fokus på sundhed og ønsker at bidrage til en højere folkesundhed og trivsel generelt. Herunder tandsundhed. Det betyder, at du forventes aktivt at indgå i samarbejde med chefer og ledere på andre områder i kommunen, hvor tandplejens viden og vinkling kan bidrage til bedre resultater. Helt konkret ser vi tandplejen som en del af den tidlige forebyggende og opsporende indsats i fht. børn og unges trivsel generelt.

En af de kommende opgaver bliver at deltage i et tværkommunalt udbud af tandplejesystem, men først og fremmest skal du have fokus på den gode og kvalificerede drift.

Vi forestiller os, at vores nye overtandlæge

  • Er fagligt stærk og har flere års erfaring som tandlæge, gerne med kommunal erfaring
  • Er udviklingsorienteret og ikke bange for at afprøve nyt
  • Har blik for kompetenceudvikling af alle Tandplejens faggrupper
  • Er tydelig og autentisk i sin kommunikation
  • Har talent for økonomistyring og administration, og gerne erfaring hermed


Vi forventer, at du brænder for området og har energi og lyst til at stå i spidsen for en velfungerende kommunal tandpleje med udsyn til andre fagområder. Vi forventer, at du har ambitioner om at bringe os videre til næste niveau til gavn og glæde for kommunens borgere. Endelig forventer vi, at du har fokus på samarbejde generelt og altid har patienten i fokus.

Om os
Tandplejen består af 13 engagerede medarbejdere, der varetager tandpleje for ca. 4750 børn og unge samt 100 borgere i omsorgstandplejen og et varierende antal i socialtandplejen.

Kunne du tænke dig at høre mere om Glostrup Kommune og vores tandpleje, så læs mere på kommunens og tandplejens hjemmesider:www.glostrup.dk ogwww.tandplejen.glostrup.dk eller kontakt os.

Ansøgning og ansættelse.

Du er meget velkomment til at kontakte centerchef Niels Brockenhuus via telefon 2935 9048 eller Niels.Brockenhuus@glostrup.dk, nuværende overtandlæge Janie Noe tlf. 4396 4608  eller Janie.Noe@glostrup.dk, eller direktør Gorm Bagger Andersen på gorm.baggerandersen@glostrup.dk


Ansøgning, CV og relevante bilag sendes elektronisk via linket på stillingsopslaget senest den 11. august 2022 kl. 12:00.

Første samtalerunde afholdes den 18. august, og anden samtalerunde afholdes den 22. august. Der vil blive indhentet referencer på den kandidat, som vi efter anden ansøgningsrunde er interesseret i.
 
Ved ansættelser kræves børneattest for ansatte, der skal arbejde med børn under 15 år. Attesten skal ikke sendes med ansøgningen.

Forventet tiltrædelse: 1. oktober 2022 eller snarest derefter.

Lønnen fastsættes med udgangspunkt i den gældende overenskomst.

Kontakt

Glostrup Kommunale Tandpleje

Skovvangskolen, Egeskoven 27A ,
2600
Glostrup
Praktisk information
Oprettet:
28-06-2022
Udløber:
11-08-2022
Kviknummer:
LJA-83768206
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Behandling og sundhed
Beliggenhed