6
6
 ledige stillinger på Tandlaegejob
41
41
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Jammerbugt Kommune

Jammerbugt Kommune

|
Nordjylland
|
Indrykket 21-12-2021

Overtandlæge til Jammerbugt Kommune

Vi vil se sunde tænder og flotte smil hos vores børn og unge i Jammerbugt Kommune - de fortjener det! Kan du sætte retning og videreudvikle den kommunale tandpleje, så vi også i fremtiden kan indfri vores ambitioner? Vi har et attraktivt job som overtandlæge, der giver dig muligheden.

Jammerbugt Kommunes kommunale tandpleje har en spændende fremtid foran sig. Der er i forbindelse med budget 2022 et samlet politisk ønske om, at kommunens i dag fire behandlingssteder samles i en ny fælles kommunal tandklinik.
Udsigten til de nye fysiske rammer giver tandplejen - med dig i spidsen - en unik mulighed for at arbejde med områdets fremadrettede udvikling. Du vil blive modtaget af tandplejens dedikerede kolleger. Det samlede team har en stærk ambition om at lykkes, og samarbejdet om den fælles kerneopgave er meget velfungerende.

Børnetandplejen udgør i dag hovedparten af tandplejens opgaver. Kommunens tandpleje har bl.a. en meget veldrevet tandreguleringsklinik og egen specialtandlæge. Derudover varetages der opgaver inden for specialtandpleje i samarbejde med Aalborg Kommune samt i mindre omfang omsorgstandpleje.

Dine kompetencer

Vi er på udkig efter en dygtig tandlæge, der brænder for at stå i spidsen, sætte retning og videreudvikle det kommunale tandplejetilbud, så alle børn og unge uanset deres baggrund har muligheden for at få sunde tænder som voksne.
Dine medarbejdere, og udsigten til en ny fælles tandklinik, giver dig desuden en oplagt mulighed for at arbejde med områdets organisering og arbejdstilrettelæggelse, så der skabes nye synergier i jeres fælles opgaveløsning. Det ér derfor afgørende for os, at du har lyst til ledelsesopgaven og trives med den frihed og det ansvar, du har i forhold til at udvikle det fælles kommunale tandbehandlingstilbud, både på kort og længere sigt. Du vil også komme til at varetage kliniske opgaver, men ledelsesopgaven har din største prioritet.

Vi forestiller os derudover, at du:
  • Er autoriseret tandlæge, med ret til selvstændigt virke og nogle års erfaring.
  • Har ledelseserfaring eller et stærkt ønske om at arbejde med ledelse.
  • Har ambitioner på tandplejens og fagområdets vegne og et ønske om at sætte tandsundhed på dagsordenen.
  • Er en dygtig teamplayer, der kan lykkes gennem andre.

Vi tilbyder

Et spændende job med plads til både ledelse, udvikling og klinisk arbejde. Ud over 24 gode kolleger i dit daglige arbejdsfællesskab, får du mulighed for at indgå i et frugtbart netværk med de øvrige nordjyske overtandlæger.
Endelig indgår du i et nyt og dynamisk lederteam i det samlede familie- og forebyggelsesområde. Her er overtandlægen en væsentlig aktør i forhold til kommunens samlede tidlige og forebyggende indsats på børne- og ungeområdet.

Du kan med andre ord se frem til et spændende lederjob, hvor du:
  • Bliver en del af et aktivt tandplejeteam kendetegnet ved at godt arbejdsmiljø
  • Får gode muligheder for at arbejde udviklende med tandplejen
  • Tilbydes en lederuddannelse, hvis du ikke allerede har en
  • Tilbydes fleksible og frie rammer for din ledelse af tandplejen
  • Aktivt bidrager med din tandlægefaglige ekspertise i det samlede forebyggelsesarbejde i Jammerbugt Kommune.

Yderligere oplysninger

Du er meget velkommen til at kontakte familie- og forebyggelseschef Jesper Ildal Djørup på 41 91 23 31, hvis du vil vide mere om jobbet og dine muligheder som overtandlæge.

Du kan læse kommunens vision  her, ledelsesgrundlag  her  og specifikt om tandplejen  her.

Ansættelse sker efter gældende overenskomst og principper for lokal løndannelse efter forhandling med den forhandlingsberettigede organisation.

Der bliver indhentet børneattest i forbindelse med ansættelsen.

Tandplejen benytter aktuelt sine behandlingssteder i Aabybro, Kaas, Brovst og Fjerritslev. Det daglige arbejdssted for overtandlægen vil aktuelt være klinikken i Aabybro og Kaas. Beslutningen omkring den endelige placering og organisering af den nye klinikstruktur træffes af den nye Kommunalbestyrelse i 2022

Aabybro og Kaas ligger blot ca. 30 minutters kørsel fra fx Aalborg. Er du nysgerrig på bosætningsmuligheder i Jammerbugt Kommune, kan du med fordel læse her

Ansøgningsfrist

Vi glæder os til at modtage din ansøgning hurtigst muligt. Vi afholder samtaler løbende.

Kontakt

Jammerbugt Kommune

Skolegade 2
9490
Pandrup
Praktisk information
Oprettet:
21-12-2021
Udløber:
14-02-2022
Kviknummer:
LJA-83126565
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Behandling og sundhed
Beliggenhed