10
10
 ledige stillinger på Tandlaegejob
24
24
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Lev Uden Vold

Lev Uden Vold

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 29-03-2023

Psykolog med lederfunktion til Lev Uden Vold

Hjælp os med at give alle et liv uden vold

Brænder du for at gøre en forskel for mennesker, der har vold tæt inde på livet? Er du autoriseret psykolog med voldsfaglig erfaring og lyst til at omsætte den i en ny og meningsfuld kontekst? Så er vores ledige stilling som psykolog med lederfunktion for Lev Uden Volds behandlingsteam måske noget for dig.

 

Om Lev Uden Vold

Lev Uden Vold er Danmarks nationale enhed mod vold i nære relationer. Vi har et særligt ansvar for at sikre et bredt perspektiv på voldsområdet og vi favner i vores arbejde både voldsudsatte og voldsudøvende kvinder og mænd, mennesker udsat for seksualiseret vold i nære og ikke-nære relationer, pårørende og fagfolk, der beskæftiger sig med målgruppen.

 

Lev Uden Vold består af et videnscenter og et rådgivningscenter, der samlet set arbejder for at sikre mere og bedre hjælp til mennesker, der lever med vold i nære relationer. Det gør vi med konkrete tilbud til målgruppen, ny viden, formidling samt øget opmærksomhed og debat i samfundet.

 

Lev Uden Vold har også et behandlingsteam, som vi nu søger en ny leder af. Behandlingsteamet varetager opgaver i to projekter:

  • Slip Volden, som er et telefonisk rådgivningstilbud til mennesker, som udøver vold, og som ønsker at ændre adfærd. Målgruppen er voksne, der har udøvet vold i en nær relation eller er bekymret for at udøve vold i fremtiden.

  • Forsøgsordningen for psykologbehandling til voldsudsatte mænd og deres eventuelt ledsagende børn, der tager ophold på et mandekrisekrisecenter eller et herberg.

 

Begge projekter er finansieret af midlertidige bevillinger, og stillingen som leder af behandlingsteamet er derfor tidsbegrænset til 1 år, men med mulighed for forlængelse.

 

Om stillingen

Som Lev Uden Volds nye psykolog med lederfunktion vil du blive ansat i rådgivningscentret med reference til rådgivningschefen. Du bliver personaleleder for de fem medarbejdere - fire psykologer og en psykoterapeut - der arbejder i de to indsatser.


Du får det faglige ansvar for at videreføre Slip Volden og forsøgsordningen. De faglige rammer for begge indsatser er veletablerede, men der er fortsat en opgave i at skabe gode rammer for både kvalitet i tilbuddene og medarbejdernes trivsel. Der er også mulighed for, at du selv kan varetage en del af psykologbehandlingen.

Samtidig skal du også motiveres af at indgå i tætte samarbejdsrelationer med både eksterne aktører og de øvrige centre i Lev Uden Vold. Som ny leder vil du bl.a. have en vigtig rolle i at være med til at definere vidensprodukter og formidlingsindsatser i tæt samarbejde med videncenterchefen og dine øvrige kollegaer.


Hos Lev Uden Vold tager vi afsæt i den narrative metode samt den responsbaserede tilgang i vores behandlingspraksis, hvorfor du skal være motiveret for at videreføre indsatserne på baggrund af disse tilgange.

 

Om dig

  • Du er autoriseret psykolog og har en ledelsesbaggrund.

  • Du har relevante voldsfaglige kompetencer og behandlingsmæssig erfaring med de særlige problematikker, der knytter sig til vold i nære relationer mv.

  • Du har indgående kendskab til og erfaring med at anvende den narrative metode og den responsbaserede tilgang.

  • Du er tryghedsskabende og tillidsvækkende og har erfaring med at arbejde med mennesker i krise og sårbare situationer.

  • Du har erfaring med projektledelse og også gerne med formidling.

  • Du arbejder selvstændigt, struktureret og er ansvarlig i forhold til dine opgaver, som du følger til dørs.

  • Du er god til at opbygge netværk, er samarbejdsorienteret og mener, at de bedste løsninger skabes i fællesskab.

  • Erfaring med psykologbehandling af børn er en fordel, men ikke et krav.

 

Det tilbyder vi

En spændende stilling i en organisation med en klar mission, kompetente og dedikerede medarbejdere og højt til loftet. Du bliver leder af en medarbejdergruppe med høj faglighed og får mulighed for at præge området fremover ved at bidrage til at tilrettelægge vidensopsamling og formidling af erfaringer fra de to projekter, så mulige fremtidige tilbud til målgrupperne baseres på solid viden om både målgrupper og erfaringer med, hvordan indsatser kan tilrettelægges.

 

Vi ønsker os, at du starter snarest muligt og senest 1. juni. Ansættelsen vil være tidsbegrænset til 1 år frem til 31. maj 2024, men med mulighed for forlængelse. Afhængigt af dine ønsker og kompetencer kan ansættelse aftales i et spænd mellem 25-37 timer ugentligt. Løn efter gældende overenskomst på det statslige område.

 

Lev Uden Volds bor aktuelt i to lejemål tæt på hinanden i indre København. Arbejdsstedet kan derfor være skiftende. Nogen rejseaktivitet må forventes, da psykologordningen varetager behandling på seks faste lokationer spredt ud over landet.

 

Ansøgningsfrist

Ansøgningsfristen er 19. april 2023. Stillingen søges ved at sende en samlet pdf-fil med motiveret ansøgning og CV til job@levudenvold.dk. Angiv venligst navnet på den stilling, du søger, i emnefeltet på din mail.

 

Vi forventer, at første samtalerunde finder sted 24. april 2023 og anden samtalerunde 26. april 2023.

 

Hvis du vil vide mere

Du er velkommen til at kontakte direktør Elsebeth Kirk Muff på tlf. 4058 5299 eller rådgivningschef Ninna Vous Degenkolw på tlf. 2922 2179, hvis du har konkrete afklarende spørgsmål til stillingen.

 

Klik ind på www.levudenvold.dk og læs mere om vores opgaver og organisering. Du finder os også på Facebook, LinkedIn, Twitter og Instagram.

Kontakt

Lev Uden Vold

H.C. Andesens Boulevard47, 1. tv
1553
København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
29-03-2023
Udløber:
19-04-2023
Kviknummer:
LJA-84652892
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Behandling og sundhed,
Konsulent og rådgivning,
Ledelse
Beliggenhed