9
9
 ledige stillinger på Tandlaegejob
31
31
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Traumeklinikken

Traumeklinikken

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 04-10-2021

Psykologer med erfaring / efteruddannelse inden for psykotraumatologi og traumefokuseret behandling søges.

Traumeklinikken er en psykiatrisk privatklinik, der tilbyder specialiseret traumebehandling med anerkendte og evidensbaserede metoder. Vi har stor tilgang af kunder og ønsker derfor at tilknytte dygtige psykologer.

 

Du vil komme til at arbejde med en af landets førende eksperter på området i et tværfagligt team med såvel psykiatriske som psykologiske og kropsterapeutiske kompetencer. Der vil være mulighed for efteruddannelse i traumebehandling og diagnostik. Patienterne lider primært af PTSD og andre traumerelaterede sygdomme, men der ses en høj grad af komorbiditet med bl.a. personlighedsforstyrrelser, dissociative lidelser, kroniske smertetilstande og affektive lidelser. Du vil således få mulighed for at arbejde med varierede problemstillinger og særlige målgrupper som patienter med traumer efter arbejdsulykker, seksuelle overgreb, barndomsovergreb, fødselstraumer m.m.

 

Dine arbejdsopgaver vil primært være:

  • Traumefokuseret psykoterapi.

  • Evt. psykologiske vurderinger.

  • Tilrettelæggelse af behandlingsforløb i samarbejde med specialist i psykiatri.

  • Hvis du har interesse i ledelse, supervision og undervisning vil der være mulighed for at tilpasse stillingen til din profil

 

Vi tilbyder konsultationer ved fremmøde i vores klinik i København NV med mulighed for arbejde i dagtid, eftermiddag / aften og i weekender, samt over video fra praksis eller bopæl, så dit arbejde kan tilrettelægges fleksibelt.

 

Vi leder optimalt efter at besætte en fuldtidsstilling, men også kandidater til et bijob 1-2 faste dage om ugen. Konkurrencedygtig løn efter aftale. Mulighed for opstart med det samme.

Kendskab til følgende metoder er en fordel: CPT, TF-KAT, PE og STAIR. Ligeledes er kendskab til psykiatrien er ønskeligt.

 

Kontakt os på tlf. 52119412 eller e-mail: info@traumeklinikken.dk

 

Ansøgningsproces:

Sendes til Info@traumeklinikken.dk. Du bedes sende CV og relevante uddannelsespapirer sammen med din ansøgning. Ansøgningsfrist: Fredag 22. oktober 2021. Samtaler forventes mandag 25 oktober. Tiltrædelse: 1. december 2021 eller snarest muligt derefter.

Kontakt

Traumeklinikken

Hejrevej 30, 3 sal
2400
København NV
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
04-10-2021
Udløber:
22-10-2021
Kviknummer:
LJA-82751753
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Behandling og sundhed,
Konsulent og rådgivning
Beliggenhed