6
6
 ledige stillinger på Tandlaegejob
13
13
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Lemvig Kommune

Lemvig Kommune

|
Vestjylland
|
Indrykket 08-09-2023

Psykologfaglig afdelingsleder til VISP

Psykologfaglig afdelingsleder til VISO opgaver samt interne opgaver i vores videns- og innovationscenter for socialfaglig praksis Lemvig Kommune

Som afdelingsleder for VISP er du daglig leder for et team bestående af fem medarbejdere. Centrets helt overordnede opgave er faglig kvalificering, understøttelse og udvikling af fagpersoner, og derigennem også organisationer, som arbejder med voksne borgere inden for psykiatri, handicap og demensområdet.

Lemvig Kommune er VISO leverandør på områderne demens og komplekse psykiske vanskeligheder og psykiatriske lidelser.

Som afdelingsleder hos os vil du skulle stå i spidsen for den daglige, faglige og strategiske udvikling af teamets indsatser såvel internt i hele kommunen og eksternt. Indsatserne består aktuelt af salg af såvel udredning, rådgivnings- og videns ydelser til VISO, intern kursusvirksomhed, supervision og faglig sparring samt diverse rådgivningsopgaver.

Vi ønsker os en psykolog med væsentlig praksiserfaring med demens eller psykiatriområde. Det er en fordel hvis du også har erfaring med undervisning og/eller faciliterings- og konsulentopgaver samt ledelse.

Du skal være en god formidler både verbalt og på skrift.

Da vi løser opgaver i hele landet, skal du være fleksibel i forhold til både arbejdstid og sted ligesom det er afgørende at du har kørekort.

Vores organisation er præget af en uformel omgangstone og en stor grad af indflydelse på såvel organisationens udvikling, men også på tilrettelæggelse af eget arbejde.

Som afdelingsleder hos os, vil du komme til at indgå i Center for Sociale Tilbuds lederteam, hvor du får 4 erfarne afdelingsleder kollegaer. Center for Sociale Tilbud rummer tilbud til borgere inden for det specialiserede specialområde i form af dagtilbud, bostøtte, botilbud og STU.

Hvis du har spørgsmål, så er du meget velkommen til at kontakte Centerleder Tanja Guldhammer på 23289911 eller tgso@lemvig.dk.

Vi forventer at afholde samtaler mandag d. 23. oktober. Tiltrædelse forventes 01.12.2023.

Ansøgning

Ansøgning med relevante bilag sendes elektronisk via Lemvig Kommunes hjemmeside senest 11-10-2023 08:00.

Læs mere om Lemvig Kommune på lemvig.dk

 

Kontakt

Lemvig Kommune

Rådhusgade 2
7620
Lemvig
Danmark
Tlf: 96 63 12 00
Praktisk information
Oprettet:
08-09-2023
Udløber:
11-10-2023
Kviknummer:
LJA-85075841
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Behandling og sundhed,
Forskning og undervisning,
Konsulent og rådgivning,
Ledelse,
Psykiatri
Beliggenhed