9
9
 ledige stillinger på Tandlaegejob
31
31
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Gentofte Kommunes Tandpleje

Gentofte Kommunes Tandpleje

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 02-11-2021

Specialtandplejen i Gentofte Kommune søger tandlæge 2-3 dage

Specialtandplejen på Bank-Mikkelsenvej har travlt og vi søger derfor nye kolleger. Vi søger medarbejdere, der har lyst til at arbejde med borgere i alle aldre med nedsat psykisk og/eller fysisk funktionsniveau, hvoraf mange behandles i generel anæstesi.

Vi leverer højt specialiserede tandlægefaglige ydelser til vore patienter og arbejder for at få et tæt samarbejde med vores samarbejdspartnere.

Du er empatisk, rummelig og har en positiv og anerkendende tilgang, der understøtter det gode samarbejdet mellem kolleger i teamet, så arbejdsglæde og smil er en del af hverdagen.
 

Tandplejen i Gentofte.

Vi er ca. 65 ansatte til at varetage de tandlægefaglige opgaver for børn og unge, omsorgstandplejen og specialtandplejen.

Vi arbejder alle i den anerkendende tilgang på at levere den høje kvalitet i tandplejetilbuddet i trygge rammer med patienten i centrum. Derfor lægger vi i vores Tandpleje stor vægt at udvikle fagligheden med sparring i hverdagen, på den gode service, så resultatet af vores tilbud er i top for vores brugere, dog altid samtidig med, at det gode arbejdsmiljø bevares. Det gør vi ved også at have fokus på at styrke det stærke og robuste arbejdsfællesskab, så den enkelte trives.

Vi arbejder for et godt tværfaglige samarbejde intra- og inter- kommunalt.

Således er videndeling, sparring og efteruddannelse en integreret vigtig del af tilbuddet til dig, som ansat i Gentofte Kommunes Tandpleje.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Hvis du vil vide mere om stillingens indhold, er du velkommen til at kontakte tandlæge Regitze Mørkøv Jensen på tlf. 3998 4340
 

Løn og ansættelsesvilkår

I henhold til overenskomst samt aftale om Lokal Løndannelse.

Samtale forventes afholdt d. 7. december 2021 på Bank - Mikkelsenvej 3, 2820 Gentofte.


Stillingen skal søges elektronisk via linket nedenfor og være vedlagt CV og eksamenspapirer.

Ansøgningsfrist 29. november 2021 kl. 8.00

Der vil blive indhentet straffe og børneattest i forbindelse med evt. ansættelse.

Du kan læse mere om Gentofte Kommunes Tandpleje på www.gentofte.dk.Har du spørgsmål vedrørende stillingen så kontakt venligst

Tandlæge Regitze Alexandra Louise Mørkøv Jensen


RAMJ@gentofte.dk

Telefon: 39984340

Kontakt

Gentofte Kommunes Tandpleje

Praktisk information
Oprettet:
02-11-2021
Udløber:
29-11-2021
Kviknummer:
LJA-82898117
Jobtype:
Fuldtid
Deltid
Arbejdsområde:
Behandling og sundhed
Beliggenhed