4
4
 ledige stillinger på Tandlaegejob
18
18
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Halsnæs kommuale Tandpleje

Halsnæs kommuale Tandpleje

|
Nordsjælland
|
Indrykket 17-05-2022

Tandlæge, Halsnæs kommunale tandpleje

Bliv tandlæge i en spændende lille tandpleje med dygtige kollegaer samt gode muligheder for sparring og faglige udfordringer.

Vi søger en ny tandlægekollega pr. 1. august eller snarest derefter.
Stillingen er på fuld tid, men der er mulighed for at tilpasse stillingen individuelt, hvis timetal er en udfordring.


Om tandplejen

Tandplejen i Halsnæs er samlet på en moderne nyrenoveret centralklinik i Frederiksværk. Tandplejen er en lille velfungerende tandpleje med 4 tandlæger, 2 tandplejere og 10 klinikassistenter.
Halsnæs kommune har 31.280 indbyggere og ligger 50 minutters kørsel fra København. Vi behandler ca. 6000 børn/unge i alderen 0-22 år samt ca. 120 omsorgspatienter.

Kirurgien varetages i øjeblikket af en ekstern kirurg, men har du lysten/kompetencen, kan du måske på sigt blive vores fremtidige kirurg i tandplejen.

Vores ortodonti samt specialtandpleje udføres i et fælleskommunalt samarbejde med Hillerød kommunale tandpleje.

Vi arbejder i journalsystemet TMT og vores patienter vurderes efter en struktureret tandsundhedsplan, som er udarbejdet med Tandlægeskolen i København. Sundhedsplanen er fuldt implementeret hos alle personalegrupper i tandplejen. Tandsundhedsplanen sikrer, at alle patienter får en optimal og faglig veldokumenteret behandlingsplan.

Tandplejens team er kendetegnet ved god trivsel, godt kollegaskab, gode muligheder for et tæt samarbejde/daglig sparring, og vi ser alle frem til at byde vores nye kollega velkommen i Halsnæs.

Har du lyst til et job, der byder på både udfordringer og muligheder, så er vi en Tandpleje, der arbejder målrettet med høj faglighed, velorganiseret profylakse, evidensbaserede behandlingsmetoder og et Tandplejeteam af erfarne, engagerede og dygtige kollegaer.


Vi søger

Erfaren tandlæge med gå-på-mod. Du skal være ambitiøs og omhyggelig i dit arbejde og kunne lide at arbejde med børn og unge. Vi forventer, at du kan indgå i behandlingsteamet med sparring og engagement og en positiv tilgang til arbejdspladsen og kollegaer.


Løn- og ansættelsesvilkår

Løn og ansættelse ifølge gældende overenskomst efter principper om lokal løndannelse med den forhandlingsberettigede organisation.


Ansøgningsfrist

Ansøgningsfrist er den 5. juni.


Ansættelsessamtaler

Vi afholder ansættelsessamtaler 10. juni fra klokken 9.00.


Kontakt

Er du blevet interesseret i at vide mere om stillingen er du velkommen til at kontakte overtandlæge Mette Nabe-Nielsen på telefon 29474370.


Halsnæs kommune - et godt sted at arbejde og bo

Halsnæs kommune er en kommune i region hovedstaden. Kommunen er kendt for sin smukke natur. Vi har skov, strand og fine vidder omkring os, og er du på udkik efter et godt sted at bo, har Halsnæs optimale forhold, når det gælder boligkøb og muligheder for at slå sig ned som familie.


Mere om Halsnæs Kommune

Halsnæs er ikke som alle andre. Halsnæs byder på rå, nærværende og autentiske oplevelser i Kongernes Nordsjælland, der giver enestående muligheder for at udfolde sig. Halsnæs er ikke for fint, og det føles ægte. I Halsnæs byder vi folk indenfor i en afslappet stemning, hvor alle kan deltage og være sig selv.

Halsnæs Kommune er en moderne og rummelig arbejdsplads i stadig forandring. Vi er en røgfri arbejdsplads fra 1. august 2020. Læs mere om Halsnæs Kommune på www.halsnaes.dk eller på vores LinkedIn-profil. Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Kontakt

Halsnæs kommuale Tandpleje

Sportsvej 15
3300
Frederiksværk
Praktisk information
Oprettet:
17-05-2022
Udløber:
05-06-2022
Kviknummer:
LJA-83620852
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Behandling og sundhed
Beliggenhed