11
11
 ledige stillinger på Tandlaegejob
30
30
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Faxe Kommunale Tandpleje

Faxe Kommunale Tandpleje

|
Sydsjælland inkl. Møn
|
Indrykket 25-11-2021

Tandlæge i Faxe Kommunale Tandpleje

Et job med masser af sparring og rig mulighed for faglig udvikling i Faxe Kommunale Tandpleje, kan nu blive dit.

Faxe kommune er et tilvalg det er vores vision. Vi arbejder i Faxe kommune fordi vi har lyst til det og det skal vores nye kollega også have.

Fra 1. marts 2022 eller snarest derefter søger Faxe Kommunale Tandpleje en tandlæge til en fast ledig stilling, hvor du som tandlæge har mulighed for at vælge Faxe kommune til.

Stillingen er deltid på 23-30 timer/ugen fordelt på 3-4 dage ugentligt.


Om os

Vi varetager hele tandplejetilbuddet for ca. 7.000 børn og unge samt kommunens omsorgstandpleje og socialtandpleje for voksne.

Vi beskæftiger os med alle faglige aspekter inden for tandpleje til børn og unge blandt andet kirurgi, cariesterapi af alle slags, profylakse, sedering og narkose samt tandregulering.

Vi arbejder kontinuerligt med udviklingen af både tandplejen og vores arbejdsplads. Den seneste tid har fællesskab og digitalisering været et par af de ting som vi har beskæftiget os med i vores MED-udvalg og TRIO-gruppe.

Der er gode rammer for efter- og videreuddannelse samt erfaringsudveksling.

Vi praktiserer en hverdag hvor sparrig og fagligt fokus er i højsædet. Det opleves bl.a. ved at vi på daglig basis bruger hinanden som sparringspartner i patienttilfælde som udfordrer eller som læringskapacitet under regelmæssige kalibreringsmøder og personalemøder.

Vores arbejdsmiljø er præget af et velfungerende medarbejderteam med 24 motiverede og engagerede kolleger, som har fokus på kvalitet og service overfor borgerne. Til sammen rummer vi mange kompetencer og et individuelt erfaringsspænd over 40 år.

Hele tandplejen er samlet på vores centrale klinik på Faxe sundhedscenter, Præstøvej 78H i Faxe, hvor vi har 11 store, lyse behandlingsrum, hvoraf de 2 er dobbeltklinikker til tandregulering. På klinikken findes der ud over tandplejens administration, venteværelser, sterilisationer mv.

Vi anvender TMtand journalsystem og Kodak røntgen.

Om dig

  • Du er uddannet tandlæge og gerne med erfaring fra kommunal tandpleje
  • Ret til selvstændigt virke er en fordel
  • Arbejdet med børn, unge og ældre motiverer dig og har din interesse
  • Det forventes at du er engageret i vores tandpleje og bidrager positivt til vores arbejdsplads
  • Du trives i en stor travl organisation i fortsat udvikling og kan indgå fleksibelt i opgaveløsninger
  • Du anvender en anerkendende kommunikation og har viljen til at medvirke positivt til vores arbejdsmiljø, ligesom fællesskab og god holdånd på arbejdspladsen ligger dig på sinde
  • Du har mulighed for at arbejde minimum 2 dage om ugen hos os, hvis ikke hele det opslåede timetal (23-30 timer/ugen).Ansøgning

For yderligere oplysninger om stillingen kan Overtandlæge Pernille Molnes kontaktes på tlf. 61 14 60 57.

Bevis for uddannelse, CV og evt. udtalelser vedlægges ansøgningen.

Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst. Børneattest indhentes inden ansættelse.


Ansøgningsfrist: 26/12-21.

Ansættelsessamtaler forventes at finde sted torsdag d. 13/1-2022.

Faxe Kommune ligger syd for hovedstadsområdet med gode transportmuligheder til og fra København med kollektiv trafik eller motorvej. Faxe er rig på fantastiske naturoplevelser, historiske godser og herregårde og et aktivt erhvervs- og foreningsliv, som vores cirka 36.500 borgere har glæde af.

Som arbejdsplads satser vi ambitiøst på udvikling af vores kultur. Vi kalder det Faxe i Fællesskab. Her har vi fokus på fællesskaber, samskabelse og innovation som naturlige ingredienser i vores samarbejde på alle niveauer for og med borgerne i kommunen. (www.faxeifaellesskab.dk).

Kontakt

Faxe Kommunale Tandpleje

Præstøvej 78H, 2
4640
Faxe
Danmark
Tlf: 56204760
Praktisk information
Oprettet:
25-11-2021
Udløber:
26-12-2021
Kviknummer:
LJA-83007637
Jobtype:
Deltid
Arbejdsområde:
Behandling og sundhed
Beliggenhed