6
6
 ledige stillinger på Tandlaegejob
41
41
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Faxe Kommunale Tandpleje

Faxe Kommunale Tandpleje

|
Sydsjælland inkl. Møn
|
Indrykket 04-07-2022

Tandlæge til Faxe Kommunale Tandpleje

Fra 1. september 2022 eller snarest derefter søger Faxe Kommunale Tandpleje en tandplejer til en nyoprettet fast deltids- eller fuldtidsstilling og en tandlæge til en fast fuldtidsstilling. Tandlægestillingen kan alternativt varetages af flere deltidsansatte tandlæger.

 

Vi ønsker at kvalificere vores faglige fællesskab med endnu en tandplejer. Da vi er centraliseret med både caries- og orto-afdeling sammen, vil der være mulighed for at fastlægge arbejdsopgaver ud fra erfaring og interesse.

Tandlægestillingen ønskes besat efter vores tandlæge har søgt udfordringer i privat praksis.

 

Om Faxe tandpleje

Vi varetager hele tandplejetilbuddet for ca. 7.600 børn og unge samt kommunens omsorgstandpleje og socialtandpleje for voksne. Det er muligt at optjene ret til selvstændigt virke (tandlæger) da vi både varetager tandpleje for børne- og voksenpatienter.

Vi beskæftiger os med alle faglige aspekter indenfor tandpleje til børn og unge blandt andet kirurgi, cariesterapi af alle slags, profylakse, sedering og narkose samt tandregulering med faste specialtandlæger.

Der er gode rammer for efter- og videreuddannelse samt erfaringsudveksling.

Vi praktiserer en hverdag hvor sparrig og fagligt fokus er i højsædet. Det opleves bl.a. ved at vi på daglig basis bruger hinanden som sparringspartner i patienttilfælde som udfordrer eller som læringskapacitet under regelmæssige kalibreringsmøder og personalemøder.

Vores arbejdsmiljø er præget af et velfungerende medarbejderteam med 26 motiverede og engagerede kolleger, som har fokus på kvalitet og service overfor borgerne. Til sammen rummer vi mange kompetencer og et individuelt erfaringsspænd over 40 år.

 

Hele tandplejen er samlet på vores centrale klinik på Faxe sundhedscenter, Præstøvej 78H i Faxe, hvor vi har 11 store, lyse behandlingsrum med røntgen og 2 rummelige dobbeltklinikker til tandregulering. På klinikken findes der ud over tandplejens administration, venteværelser, røntgenrum med ceph. og OP, sterilisationer mv.

Vi anvender SolteqTand journalsystem, Kodak røntgen og Tiops (forventes udskiftet snart).

 

Om dig:

  • Du er uddannet tandplejer eller tandlæge, gerne med erfaring
  • For tandlæger er ret til selvstændigt virke en fordel
  • Arbejdet med børn, unge og ældre motiverer dig og har din interesse
  • Det forventes at du er engageret i vores tandpleje og bidrager positivt til vores arbejdsplads
  • Du trives i en stor travl organisation i fortsat udvikling og kan indgå fleksibelt i opgaveløsningen
  • Du anvender en anerkendende kommunikation og har viljen til at medvirke positivt til vores arbejdsmiljø, ligesom fællesskab og god holdånd på arbejdspladsen ligger dig på sinde

Ansøgning
For yderligere oplysninger om stillingen kan Overtandlæge Pernille Molnes kontaktes på tlf. 61 14 60 57.

Bevis for uddannelse, CV og evt. udtalelser vedlægges ansøgningen.
Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst. Børneattest indhentes inden ansættelse.

Ansøgningsfrist: 1/8-22.

Ansættelsessamtaler forventes at finde sted onsdag og torsdag i uge 32.

 

 

Faxe Kommune ligger syd for hovedstadsområdet med gode transportmuligheder til og fra København med kollektiv trafik eller motorvej. Faxe er rig på fantastiske naturoplevelser, historiske godser og herregårde og et aktivt erhvervs- og foreningsliv, som vores cirka 36.500 borgere har glæde af. Som arbejdsplads satser vi ambitiøst på udvikling af vores kultur. Vi kalder det Faxe i Fællesskab. Her har vi fokus på fællesskaber, samskabelse og innovation som naturlige ingredienser i vores samarbejde på alle niveauer for og med borgerne i kommunen. (www.faxeifaellesskab.dk).

Kontakt

Faxe Kommunale Tandpleje

Præstøvej 78H, 2
4640
Faxe
Danmark
Tlf: 56204760
Praktisk information
Oprettet:
04-07-2022
Udløber:
01-08-2022
Kviknummer:
LJA-83789718
Jobtype:
Fuldtid
Deltid
Arbejdsområde:
Behandling og sundhed
Beliggenhed