11
11
 ledige stillinger på Tandlaegejob
30
30
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Odense kommune

Odense kommune

|
Indrykket 10-11-2021

Tandlæge til Specialtandplejen i Odense Kommune

Center for Tandpleje i Odense Kommune søger en erfaren tandlæge, der har lyst til at arbejde med at fremme tandsundheden for vores borgere i Specialtandplejen. Specialtandplejen er en del af afdelingen Voksentandplejen men modtager både børn, unge og voksne med særlige behov, fysiske og psykiske handicap. I alt er cirka 1.800 borgere fra fynske kommuner tilknyttet Specialtandplejen i Odense.
 
Som ansat i Specialtandplejen bliver du del af et engageret og erfarent team af medarbejdere. Vi udfører hele det faglige spektrum af behandlinger, undersøgelser, tandrensninger, cariesterapi, parodontosebehandlinger, alle former for protetik samt kirurgi. En stor del af vores behandlinger foregår i generel anæstesi med fast tilknyttet narkoseteam.
 
Om dig

  • Du er uddannet tandlæge
  • Du er fagligt velfunderet og har bred erfaring.
  • Du besidder god menneskelig indsigt og forstår at kommunikere med både børn og voksne
  • Du går på arbejde for at gøre en forskel og skabe resultater for tandsundheden
  • Du har en anerkendende tilgang til de borgere, pårørende og kolleger, du arbejder for og sammen med
  • Du trives som del af et hold, og ønsker sammen med dygtige kolleger at vægte kvalitet, service, patientsikkerhed og engagement i opgaveløsningen højt

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst mellem KL og den forhandlingsberettigede organisation.

Stillingen er en fast stilling på fuld tid der er dog også mulighed for deltid.
Stillingen ønskes besat pr. 1. februar 2022 eller snarest derefter.
 
Vil du vide mere?
For yderligere oplysninger er du velkommen til at kontakte klinikleder Britta Eriksen på tlf. 65 51 55 07, eller pr. e-mail beri@odense.dk
 
Det praktiske
Ansøgningsfristen er 5. december 2021
Samtaler forventes afholdt 10. december 2021

*Vedlæg venligst relevante uddannelsesbeviser.
 
Læs mere om Center for Tandpleje på www.odensetandpleje.dk


Center for Tandpleje

Center for Tandpleje består af Børne- og Ungetandplejen, Tandreguleringscenter Fyn, Voksentandplejen og den centrale administration. De tandfaglige områder er bemandet af dygtige og engagerede teams af tandlæger, specialtandlæger, tandplejere, klinikassistenter og tandteknikere, og sammen med den centrale administration er vi i alt 170 medarbejdere, som samarbejder og udvikler os med hinanden for at sikre den bedste service for borgerne. Børne- og Ungetandplejen foregår på 8 lokalklinikker beliggende på skoler i Odense Kommune.

Tandreguleringscenter Fyn varetager alle ortodontiske behandlinger til børn og unge fra fem fynske kommuner. Voksentandplejen behandler omsorgspatienter fra Odense Kommune og specialtandplejepatienter henvist fra det meste af Fyn. Disse specialer er samlet på Grønløkkevej i Odense. Center for Tandpleje råder desuden over eget dentallaboratorium og egen røntgenafdeling og har en kirurgisk afdeling tilknyttet et fast narkoseteam.

Center for Tandpleje i Odense byder ind på de nationale dagsordner og har høje ambitioner for at være med til at løse fremtidens udfordringer på det kommunale tandplejeområde.

Kontakt

Odense kommune

Grønløkkevej 28A
5000
Odense C
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
10-11-2021
Udløber:
10-12-2021
Kviknummer:
LJA-82936794
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Behandling og sundhed
Beliggenhed