6
6
 ledige stillinger på Tandlaegejob
13
13
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Haderslev Kommune, Tandplejen

Haderslev Kommune, Tandplejen

|
Syd- og Sønderjylland
|
Indrykket 20-04-2023

Tandlæger til Haderslev Kommunale Tandpleje

Tandplejen i Haderslev Kommune søger tandlæger på deltid eller fuldtid med ansættelse 1. august 2023 eller snarest derefter. Vi har brug for en fastansat tandlæge på 14 35 timer og 2 barselsvikarer på hver 35 timer. Du er velkommen til at søge, uanset om du ønsker fuldtid, deltid, midlertidig ansættelse eller fastansættelse

I Tandplejen i Haderslev Kommune har vi et godt fagligt og kollegialt miljø, hvor vi prioriterer faglig sparring højt. Vores klinikker har en god standard, vi arbejder med Solteq-tand som journalsystem og anvender VisiQuick til røntgen.

I Tandplejen i Haderslev holder vi fokus på den faglige sparring og sørger for den fortsatte udvikling, både fagligt og som attraktiv arbejdsplads.

Du er velkommen til at ansøge, både som nyuddannet og som erfaren tandlæge. Hvis du er nyuddannet, vil vi tilrettelægge et opstartsforløb, hvor du vil blive understøttet af en erfaren mentor, så du får en ordentlig og tryg opstart på karrieren.

Vi vil fortsat videreudvikle en tandpleje med høj faglighed, fokus på facilitering af sundhed, god service og gode arbejdspladser med en sund balance mellem disse hensyn. Vi forventer dit positive bidrag til denne udvikling.

Du kan læse mere om Tandplejen her

  

Desuden kan vi tilbyde:

  • En spændende og afvekslende hverdag med mulighed for specialisering.
  • En stilling som passer godt til den travle børnefamilie og giver mulighed for et aktivt fritidsliv.
  • Mange gode og dygtige kollegaer og et arbejdsmiljø, hvor der er fokus på den faglige udvikling.
  • En lønindplacering efter gældende overenskomst med udgangspunkt i dine kvalifikationer og den
  • opgavevaretagelse, der aftales.

Vi forventer, at du:

  • Sætter din faglighed højt og vil investere dig selv i fortsat faglig udvikling.
  • Møder vores borgere i øjenhøjde og med et positivt sind.
  • Vil bidrage med både engagement i vores patienter og i videreudvikling af vores tandpleje.
      

Haderslev Tandpleje servicerer 12.000 af kommunens ca. 56.000 borgere. Omkring 11.500 af dem er børn og unge, resten er omsorgs- og specialtandplejepatienter. Vi er 44 ansatte, fordelt på tre behandlingsklinikker og en samlet tandreguleringsklinik.

Vi bor i et naturskønt område strækkende sig fra Lillebælt og 60 km. ind i Sønderjylland. Vi har gode servicetilbud, et godt kulturelt tilbud og er trafikalt placeret lige syd for Trekantområdet.

Vil du vide mere?
Hvis du ønsker yderligere oplysninger om stillingen, kan du kontakte overtandlæge Helle Svenning Jensen på telefon 74 34 80 18 eller mail: hesj@haderslev.dk

Ansøgningsfrist
Send din ansøgning, eksamensbevis, CV og bilag via ansøgningsknappen senest mandag den 26. juni 2023 kl. 12.00.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt løbende.

Haderslev Kommune
Vi understøtter borgernes liv fra de bliver født til de skal her fra. Vi udvikler foreningslivet i samarbejde med de frivillige. Vi skaber rammerne for, at virksomhederne kan udvikle sig. Vi arbejder hver dag for at give de bedste rammer for vækst og velfærd i vores kommune. Derfor er vores ambition, at vi inden 2030 vil have 250 flere i uddannelse, 500 flere indbyggere og 1.000 flere arbejdspladser i Haderslev Kommune.
Alt det kan du blive en del af med et job hos os i Haderslev Kommune.

Kontakt

Haderslev Kommune, Tandplejen

Gåskærgade 28
6100
Haderslev
Praktisk information
Oprettet:
20-04-2023
Udløber:
26-06-2023
Kviknummer:
LJA-84711479
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Behandling og sundhed
Beliggenhed