7
7
 ledige stillinger på Tandlaegejob
25
25
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Tandplejen Vallensbæk

Tandplejen Vallensbæk

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 16-01-2023

Tandplejen i Vallensbæk kommune søger en dygtig overtandlæge

Er du en dygtig leder med tandlægefaglig baggrund, og har du lyst til at stå i spidsen for udviklingen af Tandplejen i Vallensbæk kommune sammen med fagligt dygtige og ihærdige medarbejdere, så er du måske vores nye overtandlæge?

Tandplejen varetager forebyggelse, undersøgelse og behandling af lidt flere end 4.000 børn i alderen 1-21 år, ca. 70 omsorgspatienter og 50 specialtandplejepatienter. Tandplejen behandler henviste patienter i fuld narkose ca. 1 gang om måneden.

Tandreguleringsbehandlinger foretages på en fælleskommunal tandreguleringsklinik, som drives i samarbejde med fem andre kommuner. Tandreguleringen har klinikker i Albertslund og Hvidovre.

Vi har fokus på forebyggende, tværfaglige og helhedsorienterede indsatser. Vi arbejder med en anerkendende kommunikation i mødet med patienterne i tandplejen.

Der er pt. etableret en centralklinik og en decentral undersøgelsesklinik. I Vallensbæk Kommunes budget 2024 er der afsat midler til etablering af en helt ny central klinik til Tandplejen. Overtandlægen og medarbejderne får en vigtig opgave i etableringen af den nye klinik.

Du får personale -og budgetansvar og bliver en del af lederteamet i Center for Sundhed, Kultur og Fritid sammen med 12 andre ledere og en del af Vallensbæk Kommunes lederforum, hvor alle ledere mødes på tværs. Du refererer til Sundheds- og Kulturchef Annette Hein-Sørensen (der er uddannet tandlæge).


Vi søger en overtandlæge

 • med ledelseserfaring og kendskab til kommunal tandpleje
 • der er faglig velfunderet med personligt drive og lyst til udvikling i samspil med hele teamet
 • er ambitiøs og har mod på at udvikle Tandplejen
 • kan sikre en stabil og effektiv drift med borgeren i centrum
 • er udviklingsorienteret og kan arbejde tværfagligt.
 • kan overholde budgetter og styre økonomien i samarbejde med centerets administration.


Du kan læse Vallensbæks kommunes leder/ medarbejdergrundlag https://www.vallensbaek.dk/om-kommunen/ledige-stillinger/medarbejder-og-ledelsesgrundlagI Tandplejen har vi fokus på:

 • Høj faglighed, delegering og kvalitetssikring
 • Børn og familier i centrum
 • Trygge rammer for undersøgelse og behandling
 • At udvikle tandplejen
 • Et godt arbejdsmiljø hvor vi har det sjovt sammen
 • At arbejde tværfagligt


Ansættelsesvilkår og ansøgning:

Løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst indgået mellem KL og den forhandlingsberettigede organisation. Har du spørgsmål til stillingens indhold, er du velkommen til at kontakte Sundheds- og Kulturchef Annette Hein-Sørensen på 51546031 eller på mail: AHS@vallensbaek.dk 

Stillingen søges elektronisk og ansøgningsfristen er 7/2 2023.

Vi forventer at holde samtaler d.9/2 2023

Vallensbæk Kommune arbejder på digitale løsninger for borgere og medarbejdere, og vi vil derfor bede dig om at søge stillingen elektronisk ved at klikke på "søg stillingen" eller ved at gå ind påwww.vallensbaek.dk/job og søge via stillingsopslaget.

 


Vallensbæk Kommune er i rivende vækst og udvikling. Med naturskønne områder, gode skoler og daginstitutioner, et højt serviceniveau og central placering i hovedstadsområdet, tiltrækker kommunen stadig flere borgere og virksomheder. I dag har kommunen 17.000 indbyggere og 1.300 ansatte. Vallensbæks vision er at være fremtidens boligby for det hele menneske. Vi udvider med nye og levende byrum, vi skaber et udviklende børne- og ungeliv, og vi samarbejder med erhvervslivet, frivillige ildsjæle og nationale aktører om at udnytte Vallensbæks placering og mange fordele optimalt. Som medarbejder vil du opleve en arbejdsplads, hvor ledere og medarbejdere samarbejder med hinanden og borgerne ud fra værdierne nærvær, dialog og tillid.  Du kan læse mere om vores forventninger til dig som medarbejder i kommunens Medarbejder- og ledelsegrundlag. Kommunens ansatte skal fremstå som rollemodeller og understøtte målsætningen om røgfri generation 2030, derfor har vi røgfri arbejdstid.

Kontakt

Tandplejen Vallensbæk

Pilehaveskolen, Horsbed 197
2526
Vallensbæk Strand
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
16-01-2023
Udløber:
07-02-2023
Kviknummer:
LJA-84432292
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Behandling og sundhed
Beliggenhed