9
9
 ledige stillinger på Tandlaegejob
31
31
 ledige stillinger i profiljob netværket
Gem annonce
Aarhus Universitet, Hovedområdet Health

Aarhus Universitet, Hovedområdet Health

|
Østjylland
|
Indrykket 18-10-2021

Uddannelsesstillinger til specialtandlæge i Ortodonti

Institut for Odontologi og Oral Sundhed, Tandlægeskolen, Aarhus Universitet søger tre videreuddannelsesstuderende i Ortodonti pr. 1. september 2022. Stillingerne er af tre års varighed og er fuldtidsstillinger. Du bliver ansat på Sektion for Ortodonti.


Indhold i uddannelsesstillingen

Som videreuddannelsesstuderende forberedes du til den moderne kliniske praksis inden for ortodonti, hvorfor du både får kliniktid, seminar og obligatoriske kurser i regi af Sundhedsstyrelsen samt supermotiverede undervisere med et højt, internationalt uddannelsesniveau.


Dine kvalifikationer

For at komme i betragtning til videreuddannelsen i Ortodonti skal du have mindst 2 års fuldtidsbeskæftigelse (2880 timer) med praktisk, klinisk odontologi, og heraf skal børnetandpleje udgøre mindst 1 år, svarende til 1440 timer.


Om Sektion for Ortodonti

På sektion for Ortodonti behandles børn og voksne med behov for tandregulering og her undervises både tandlægestuderende og specialtandlægestuderende i et internationalt undervisningsmiljø.

På sektionen foregår også omfattende forskning inden for behandlingsmetoder og de biologiske mekanismer bag sygdoms- og behandlingsrelaterede ændringer i kæber og tandbuer.


Om Institut for Odontologi og Oral Sundhed

Overordnet set uddanner Institut for Odontologi og Oral Sundhed medlemmer til det samlede odontologiske team og udbyder fire fulde uddannelser inden for det odontologiske fagområde samt grundforløbet til tandteknikeruddannelsen.

Instituttet varetager forskning og uddannelse, efter- og videreuddannelse og har desuden en stor klinisk aktivitet. Arbejdsmiljøet er dynamisk; foruden de faglige og sociale relationer vil man kunne udnytte de faciliteter tilknytningen til sektionen indebærer, herunder bl.a. adgang til bøger, sektionskurser og møder samt benyttelse af universitetsbibliotekets fysiske og elektroniske faciliteter.

Læs mere om instituttet her: http://dent.au.dk/


Spørgsmål til stillingen

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Sektionssekretær Camilla Bonnevie, mail: ortho.postgrad.program@dent.au.dk

Arbejdsstedets adresse er Vennelyst Boulevard 9, 8000 Aarhus C.

Jobsamtaler vil blive afholdt januar/februar 2022
 


Ansættelsesgrundlag

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og Akademikere i staten. 


Ansøgning

Din ansøgning skal indeholde følgende:
  • Ansøgning
  • Curriculum Vitae
  • Angivelse af uddannelse (kopi af relevante eksamensbeviser)
  • Kopi af autorisation som tandlæge
  • Dokumentation for minimum 2 års klinisk arbejde som ovenfor beskrevet. Af dokumentationen skal det fremgå i hvilken periode timerne er optjent og ved hvilken tandlæge. Hvis du har arbejdet flere forskellige steder, skal du sende dokumentation for hvert sted.
  • Referencer/anbefalinger kan uploades særskilt i e-rekrutteringssystemet

Vi henviser til fakultetets Vejledning for ansøgere.

Aarhus Universitet vil være en attraktiv og inspirerende arbejdsplads for alle og ønsker en kultur, hvor hver enkelt kan udfolde og udvikle sig. Vi ser ligestilling og diversitet som en styrke og opfordrer derfor alle interesserede til at ansøge.

Ansøgning sendes via Aarhus Universitets rekrutteringssystem, som kan tilgås under stillingsopslaget på Aarhus Universitets hjemmeside.
 
Om Aarhus Universitet
Aarhus Universitet er et fagligt bredt og forskningsintensivt universitet med høj kvalitet i uddannelse og forskning, og et stærkt engagement i samfundsudviklingen nationalt og globalt. Universitetet tilbyder et inspirerende uddannelses- og forskningsmiljø for 38.000 studerende og 8.000 medarbejdere med en årlig omsætning på 6,6 mia. kr. Læs mere på www.au.dk

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Kontakt

Aarhus Universitet, Hovedområdet Health

vennelyst Boulevard 9
8000
Aarhus C
Praktisk information
Oprettet:
18-10-2021
Udløber:
15-12-2021
Kviknummer:
LJA-82833273
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Behandling og sundhed
Beliggenhed
Gem annonce
Lignende job
Dansk Psykolog Forening
Aarhus, Østjylland
Frist:
13-12-2021