6
6
 ledige stillinger på Tandlaegejob
41
41
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Odense kommune

Odense kommune

|
Fyn
|
Indrykket 10-01-2022

Vi har brug for tandlæger, der vil bidrage til at styrke tandsundheden blandt Odenses børn og unge

Vi har brug for dig og for din stærke faglighed i tandplejen i Odense Kommune. Som tandlæge kan du bidrage til, at Odenses borgere mellem 0 og 18 år får den størst mulige tandsundhed, og i Center for Tandpleje søger vi dygtige og motiverede tandlæger, der som os brænder for at gøre en forskel og skabe resultater for børn og unge.

Du kan have erfaring, eller du er måske nyuddannet tandlæge med mod på at udvikle dig i et fagligt stærkt miljø med stor variation i opgaverne
 
I det daglige vil du være fast tilknyttet en af vores 8 lokale børne- og ungeklinikker i Odense, der favner et bredt og varieret børnegrundlag. Du vil derfor kunne møde alle niveauer af tandpleje i din hverdag, og vi sørger for, at du altid vil blive udfordret svarende til dit faglige niveau.

I Center for Tandpleje kan du også stifte bekendtskab med ortodontiske behandlinger, specialtandpleje, omsorgstandpleje mm.
 
Du vil desuden blive  en del af Center for Tandplejes netværk af fagligt erfarne og dygtige tandlæger, og der vil være et fortsat fokus på at understøtte din faglige udvikling via fx kurser og videreuddannelseOm dig

  • Du er uddannet tandlæge med eller uden ret til selvstændigt virke
  • Du går på arbejde for at gøre en forskel for tandsundheden blandt børn og unge
  • Du har en anerkendende tilgang til børn og unge og deres forældre
  • Du trives som del af et hold og ønsker at bidrage til et godt arbejdsmiljø
     

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst mellem KL og den forhandlingsberettigede organisation.

Der er mulighed for ansættelse på fuld tid eller deltid.
Stillingen ønskes besat pr. 1. april 2022 eller snarest muligt.
 
Vil du vide mere?
For yderligere oplysninger er du velkommen til at kontakte filialklinikleder Mette Lund
på  65 51 55 11 eller pr. e-mail mlun@odense.dk
 
Det praktiske
Ansøgningsfristen er 19. februar 2022. Samtaler afholdes løbende og efter nærmere aftale

Vedlæg venligst relevante uddannelsesbeviser.
 
Læs mere om Center for Tandpleje på www.odensetandpleje.dk

Center for Tandpleje består af Børne- og Ungetandplejen, Tandreguleringscenter Fyn, Voksentandplejen, Socialtandplejen og den centrale administration. De tandfaglige områder er bemandet af dygtige og engagerede teams af tandlæger, specialtandlæger, tandplejere, klinikassistenter og tandteknikere, og sammen med den centrale administration er vi i alt 170 medarbejdere, som samarbejder og udvikler os med hinanden for at sikre den bedste service for borgerne.

Børne- og Ungetandplejen foregår på 8 lokalklinikker beliggende på skoler i Odense Kommune. Tandreguleringscenter Fyn varetager alle ortodontiske behandlinger til børn og unge fra fem fynske kommuner. Voksentandplejen behandler omsorgspatienter fra Odense Kommune og specialtandplejepatienter henvist fra det meste af Fyn. Disse specialer er samlet på Grønløkkevej i Odense.

Center for Tandpleje råder desuden over eget dentallaboratorium og egen røntgenafdeling og har en kirurgisk afdeling tilknyttet et fast narkoseteam. Center for Tandpleje i Odense byder ind på de nationale dagsordner og har høje ambitioner for at være med til at skabe løsninger på det kommunale tandplejeområde.

Kontakt

Odense kommune

Grønløkkevej 28A
5000
Odense C
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
10-01-2022
Udløber:
19-02-2022
Kviknummer:
LJA-83206290
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Behandling og sundhed
Beliggenhed